- Chyba przez 12 lat nie mieliśmy tak dobrego ciasta drożdżowego! - nie mogli wyjść z podziwu oceniający dania.
Kulinarne wyczyny łodzianki komentował nowy juror
A w tym sezonie w gronie jurorów, poza Magdą Gessler, Anią Starmach i Michelem Moranem, znalazł się Tomasz Jakubik, kucharz i autor książek kulinarnych.Pasjami Anny Brandt, poza gotowaniem, są fotografia, windsurfing i snowboard. Z jej opisu w mediach społecznościowych wynika również, że w przeszłości zajmowała się tańcem. A dzięki pysznej babce łodzianka zapewniła sobie przejście do kolejnego odcinka "Masterchefa".
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.